Na vorig jaar een uitstap te hebben gemaakt naar Canada, waar wij zeker geen spijt van hebben gehad en ook vast nog een keer naar terug zullen keren, gaan wij dit jaar weer terug naar onze “roots”, het door ons geliefde vakantieland The USA.
Dit jaar wat later dan normaal en dus nog even geduld hebben tot het zover is in september.
De tickets zijn inmiddels geboekt, zo ook onze huurauto. Daarnaast zijn de eerste hotels/motels ook al over onze komst verwittigd.
Op 12-9 vliegen wij rechtstreeks van Amsterdam naar Seattle om drie weken later vanuit Rapid City, met een tussenstop in Minneapolis, weer terug te keren op Schiphol.
Aanleiding voor ons om de Noord-Westhoek te bezoeken waren a. de 2017 serie van het TV-programma “Wie is de mol“, wat zich in de staat Oregon afspeelde hetgeen er erg mooi uitzag, b. het feit dat wij nog niet eerder dit deel van de States (op Yellowstone NP na) hebben bezocht en c. omdat het na onze reis door de Rocky Mountains in Canada vorig jaar, toch naar meer van dergelijke natuur smaakt.
Hieronder alvast een kleine weergave zoals de route van west naar oost momenteel in kaart is gebracht. Binnenkort volgt een lijstje van de etappes en hotels/motels die daarbij onderweg worden aangedaan.
(Klik op de afbeelding voor een grotere weergave in ons fotoalbum.)